Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Geboortekaartjes

Geboortekaartjes kan je in alle maten en kleuren bestellen en bestaan als conceptkaarten tot kaarten met foto's van de baby. Dankzij het Internet is het gemakkelijk om unieke geboortekaartjes te ontwikkelen en kan alles worden afgehandeld met enkele e-mails. Je kunt dan zelf het formaat, het lettertype en de kleuren kiezen.Behalve met een gewoon kaartje kan je de geboorte ook aankondigen als een T-shirt, een puzzel, een blikje of zelfs een CD.
Met een kleine T-shirt, leuk verpakt in een doosje, kan je op een originele manier de familie en vrienden op de hoogte brengen van de blijde gebeurtenis. Deze T-shirt zijn zowel beschikbaar in het wit als in verschillende kleuren. Een kaartje onder de vorm van een puzzel is ook een mogelijkheid. Deze kan dan als volledige puzzel of als losse stukjes opgestuurd worden.

Ook een versierd sardineblikje kan dienst doen als originele verpakking van een geboortekaartje. De kaartjes kan via een speciale opening in het blikje gestoken worden maar je kan dan het kaartje enkel verwijderen door het blikje met een echte blikkenopener te openen. Je moet wel zien dat het kaartje er mooi inpast.

Met een CD-kaartje of digitaal kaartje zijn de mogelijkheden onbeperkt. De CD kan bedrukt worden met tekst, figuurtjes en eventueel een foto. Op de CD zelf kan een presentatie staan met een boodschap, tekst, verschillende foto's, muziek en eventueel een filmpje.

Als je wat op het Internet zoekt zal je heel wat drukkers van geboortekaartjes vinden. De prijs en de originaliteit van de ontwerpen zijn natuurlijk belangrijk. Verder moet je ook zeker zijn dat de drukker niet op vakantie is op het moment dat je baby verwacht wordt en dat hij bereid is om gratis enkele voorbeeldjes te posten.

geboortekaartje luca-1 geboortekaartje natan-1 geboortekaartje keano-1 geboortekaartje femke