Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Stella

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Grieks

Betekenis Stella: De meisjesnaam Stella betekent "ster".

Bekende naamdragers

Stella Maessen (1953) is een Nederlandse zangeres, die vier keer deelnam aan het Eurovisiesongfestival. In 1973 begon Stella als achtergrondzangeres bij Sharif Dean, die een nummer 1 hit haalde met de Do You Love Me. Twee jaar later vormde ze samen met haar zussen Bianca en Patricia en de echtgenoot van Bianca de groep Dream Express. Ze scoorden een Vlaamse nummer 2-hit met het nummer Dream Express. In 1977 deeed Dream Express mee aan het Eurovisiesongfestival met nummer A Million In 1,2,3, dat zevende eindigde.

Stella McCartney (1971) is een Brits modeontwerpster. Stella is dochter van Paul McCartney en Linda Eastman. Bij haar eerste modeshow liepen Naomi Campbell en Kate Moss op de catwalk, waardoor Stella de wereldpers kon halen. In 2003 lanceerde ze ook haar eerste parfum Stella en opent ze winkels in Londen en West-Hollywood. In 2004 ontwerpt Stella de kostuums voor Madonna.

Afgeleide namen: Estella, Estelle, Esther, Estrella

Geboortekaartjes met de naam Stella

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Stella. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Stella of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Stella kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Stella of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

stella   02 Jun 2013
ik ben zo stoer


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455