Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Nout

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Germaans

Betekenis Nout: Nout is een verkorting van Arnoud, een Germaanse naam met als betekenis "als adelaar heersend".

Bekende naamdragers

Nout IngenHousz is een Nederlands drummer en zanger. In 1993 won Nout als lid van de groep Ninsk het Middelsee Jazzfestival. Nout maakt deel uit van de schoolconcertproductie Het Jazztijdperk, een show over de geschiedenis van jazzmuziek die gespeeld wordt op scholen en theaters.

Nout Visser (1944) is een Nederlands beeldend kunstenaar die een groot aantal kunstwerken in de openbare ruimte heeft gerealiseerd en zich vooral bezig houdt met kunst in opdracht. Nout doseert beeldhouwen op het Koorenhuis in Den Haag.

Afgeleide namen: Arend, Arna, Arno, Arnold, Anrolda, Arnoldus, Arnout, Nol, Nolda, Noud

Geboortekaartjes met de naam Nout

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Nout. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Nout of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Nout kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Nout of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455