Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Natalia

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Latijns

Betekenis Natalia: De meisjesnaam Nathalia is afgeleid van het Latijns dies natalis, dat "geboortedag" betekent.

Bekende naamdragers

Natalia Druyts (1980) is een Vlaams soulzangeres. Ze werd bekend tijdens het VTM-programma Idool 2003, waarin ze op de tweede plaats eindigde. Hierna lanceerde ze haar debuutsingle Without You en won hiermee de TOTZ-trofee. Haar tweede single I've Only Begun To Fight bezorgde Natalia goud in de Vlaamse hitlijsten. In 2006 was Natalia te zien in Sterren op de Dansvloer. Een jaar later had ze veel succes met haar nieuwe album Everything And More, dat vijf weken op de eerste positie in de Ultratop stond. Samen met Gabriel Rios neemt Natalia 2010 het nummer Haleluia op ten bate van de slachtoffers van de aardbeving in Haïti.

Afgeleide namen: Natali, Natalie, Natalija, Natascha, Natasha, Natasja, Nathalia, Nathalie, Nathaly, Nathania, Nathanja

Geboortekaartjes met de naam Natalia

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Natalia. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Natalia of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Natalia kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Natalia of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455