Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Nada

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Russisch

Betekenis Nada: Nada is een Russische meisjesnaam met als betekenis "hoop".

Bekende naamdragers

Nada van Nie (1967) is een Nederlandse presentatrice bij SBS 6, waar ze o.a. de programma's Volgens Mama en Shownieuws presenteert. Ze maakt haar televisiedebuut als Ankie in de televisieserie Zeg 'ns AAA. Nada speelde in de films Honneponnetje, Intensive Care en Baantjer. In 1989 probeerde Nada als zangeres door te breken, maar het lukte haar niet om een hit te schoren. Nada is ambassadeur van de MYBODY, een organisatie die opkomt voor seksuele en reproductieve rechten van mensen wereldwijd.

Afgeleide namen: Nadia, Nadie, Nadine, Nady, Nata, Natka

Geboortekaartjes met de naam Nada

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Nada. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Nada of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Nada kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Nada of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

nada   06 Jan 2016
egt en stome naam iedereen scheld je uit als niets ik wou een andere naam hoor

nada   24 Dec 2013
ik heet ook nada

hajar   11 Nov 2010
dat is mijn vriendin cooole naam egt


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455