Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Megan

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Grieks

Betekenis Megan: Megan is een vleivorm van Margareta, met als betekenis "parel".

Bekende naamdragers

Megan Jendrick (1984) is een Amerikaanse zwemster en tweevoudig olympisch kampioen. In 1999 maakte ze haar internationaal debuut toen ze de zilveren medaille won voor de 100 m schoolslag op de Pan Pacific kampioenschappen. Tijdens de Olympische Spelen van 2000 in Sydney, won Megan goud op de 100 meter schoolslag.

Megan Fox (1986) is een Amerikaans actrice en sekssymbool. Er zijn geruchten dat ze als tiener in stripclubs werkte. Op 13-jarige leeftijd begon ze te werken als model en in 1999 won ze meerdere prijzen op de American Modeling and Talent Convention in Hilton Head Island. Twee jaar later maakte ze haar filmdebuut in Holiday in the Sun. In 2004 kreeg Megan de rol van de rebelse Sydney in de sitcom Hope & Faith. Het mannentijdschrift FHM riep haar in 2005 uit tot een van de meest sexy vrouwen van de wereld. In 2007 speelde Megan de vrouwelijke hoofdrol in de actiefilm Transformers.

Megan Mullally (1958) is een Amerikaanse actrice die bekend werd door haar rol als Karen Walker in Will & Grace. In 2006 en 2007 presenteerde ze tijdelijk een eigen talkshow, The Megan Mullally Show.

Afgeleide namen: Margareta, Margaretha, Margarita, Margaux, Margit, Margot, Margreet, Margrita, Megane, M├ęgane

Geboortekaartjes met de naam Megan

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Megan. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Megan of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Megan kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Megan of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

Meagen   09 Feb 2010
Mijn dochtertje het Meagen...en het is een prachtige parel


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455