Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Kasper

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Latijns

Betekenis Kasper: Kasper is afgeleid van Caspar en heeft als mogelijke betekenis "schatbewaarder". Caspar was een van de drie Wijzen uit het Oosten, samen met Balthazar en Melchior.

Bekende naamdragers

Kasper van Kooten (1971) is een Nederlands acteur, cabaretier en presentator. Hij is vooral gekend door zijn rol als Ben, de peinzende pizzakoerier van televisieserie Toscane. Daarnaast is hij ook muzikant, nl. als drummer van de band Acda en de Munnik. Kasper van Kooten acteerde in de films All Stars, Mariken en Loenatik: De Moevie. Hij was presentator van het televisieprogramma Willem Wever en acteer de in verschillende televisieseries.

Afgeleide namen: Kaspar, Kas, Casper, Caspar, Cas, Jasper

Geboortekaartjes met de naam Kasper

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Kasper. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Kasper of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Kasper kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Kasper of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455