Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Jessie

Geslacht: Mannelijk/Vrouwelijk

Oorsprong: Hebreeuws

Betekenis Jessie: Jessie is een variant van de Bijbelse naam Jesse, met als betekenis "de Heer bestaat" betekent. Jessey is ook een Schotse vleivorm van Johannes, met als betekenis "Jahwe is genadig".

Bekende naamdragers

Jessie Ralph (1864-1944) was een Amerikaans actrice die tussen 1915 en 1941 in heel wat films speelde. Jessie was getrouwd geweest met Bill Patton.

Jessie Cave (1987) is een Engelse actrice die vooral bekend is voor haar rol als Belina Broom in de film Harry Potter en de Halfbloed Prins. Daarnaast was ze te zien in de films Summerhill en Inkheart.

Afgeleide namen: Jess, Jesse, Jessey, Jessin, Jessy

Geboortekaartjes met de naam Jessie

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Jessie. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Jessie of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Jessie kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Jessie of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455