Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Haley

Geslacht: Mannelijk/Vrouwelijk

Oorsprong: Engels

Betekenis Haley: Haley is afgeleid van de Engelse plaatsnaam Hayley en betekent "hooiweide".

Bekende naamdragers

Haley Cope (1979) is een voormalige Amerikaanse zwemster. In 2001 won Haley de wereldtitel 50 meter rugslag 2001 tijdens de wereldkampioenschappen in Fukuoka, Japan. Een jaar later won Haley gouden op de 100 meter rugslag en de zilver op de 50 meter rugslag tijdens de wereldkampioenschappen kortebaanzwemmen in Moskou. Ze nam deel aan de Olympische Zomerspelen in Athene in 2004maar eindigde als achtste op de 100 meter rugslag.

Haley Bennett (1988) is een Amerikaans actrice die in 2007 haar filmdebuut maakte als popzangeres Cora Corman in de romantische komedie Music and Lyrics. Dankzij deze rol kreeg ze een platencontract. Haley speelde ook een hoofdrol in de horrorfilm The Haunting of Molly Hartley.

Afgeleide namen: Hailie, Haily, Hailey, Hally, Haylee, Haylie, Hayley

Geboortekaartjes met de naam Haley

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Haley. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Haley of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Haley kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Haley of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455