Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Florien

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Latijns

Betekenis Florien: De meisjesnaam Florien is een verkorting van Florentius, met als betekenis "de bloeiende" of "de bekoorlijke".

Bekende naamdragers

Florien Cornelis (1978) is een voormalig Nederlands hockeyinternational, die 29 officiƫle interlands speelde voor de Nederlandse vrouwenploeg. Florien maakte haar debuut voor Oranje in 2001 in oefeninterland tegen Maleisiƫ.

Afgeleide namen: Flo, Floortje, Floore, Florence, Florentina, Florentine, Fleur, Flor, Flora, Florentius, Floriene, Floris, Flora, Florent

Geboortekaartjes met de naam Florien

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Florien. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Florien of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Florien kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Florien of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455