Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Christophe

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Grieks

Betekenis Christophe: Christof heeft als betekenis "hij die Christus in zijn hart draagt".

Bekende naamdragers

Christophe Rochus (1978) is een Belgisch tennisser die prof speelde van 1996 tot 2010. Christophe stond in 2006 op 38ste plaats in de wereldranglijst.

Christophe Moreau (1971) is een voormalig Franse wielrenner. Hij reed zijn beste Ronde van Frankrijk hij in 2000, toen hij vierde werd. Een jaar later won hij het Critérium du Dauphiné Liberé. In 2006 won hij het bergklassement van de Ronde van Catalonië en de Dauphiné Libéré. In 2007 werd hij Frans kampioen werd op de weg.

Afgeleide namen: Christof, Christofer, Christoffer, Christofor, Christoph, Chrisopher, Cristofer, Kristofel, Kristofer

Geboortekaartjes met de naam Christophe

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Christophe. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Christophe of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Christophe kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Christophe of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455