Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Cameron

Geslacht: Mannelijk/Vrouwelijk

Oorsprong: Engels

Betekenis Cameron: Cameron is een Engelse naam, met als letterlijke betekenis "scheefneus".

Bekende naamdragers

Cameron Meyer (1988) is een Australische wielrenner. In 2006 werd Cameron Australisch kampioen achtervolging, Australisch kampioen ploegkoers, Wereldkampioen achtervolgingeen Wereldkampioen ploegkoers, telkens bij de Junioren. Een jaar later won hij de Puntenkoers in Los Angeles en het eindklassement Ronde van Japan. In 2011 werd hij Australisch kampioen tijdrijden en won het eindklassement van de Tour Down Under.

Cameron Diaz (1972) is een Amerikaans actrice. Cameron werd genomineerd voor een Golden Globe voor haar rollen in There's Something About Mary, Being John Malkovich, Vanilla Sky en Gangs Of New York. Ze kreeg daadwerkelijk een American Comedy Award voor haar rol in There's Something About Mary. In 2009 kreeg Cameron een ster op de Hollywood Walk of Fame.

Afgeleide namen: Cam, Camren, Camron, Camry, Kameron, Kamrey

Geboortekaartjes met de naam Cameron

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Cameron. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Cameron of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Cameron kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Cameron of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

cami   28 Jun 2016
ik vind het een leuke naam want ik heet cami poep


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455