Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Brad

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Engels

Betekenis Brad: Brad is een Engelse naam, met als betekenis "groot".

Bekende naamdragers

Brad Pitt (1963) is een bekende Amerikaanse filmacteur. In 1991 brak hij bekend met zijn rol als J.D. in Thelma and Louise. In 2000 trouwde Brad met Jennifer Aniston, een van de hoofdrolspelers uit de televisieserie Friends, maar vijf jaar later ging hij een relatie aan met Angelina Jolie. Samen hebben ze een wijnboerderij gekocht in de Franse Provence.

Brad Garrett (1960) is een Amerikaanse acteur en komiek. Brad speelde een rol in meer dan tweehonderd afleveringen van de komedieserie Everybody Loves Raymond, waarvoor hij drie keer een Emmy Award voor beste bijrolspeler won. In 1984 begon Brad als stand-up komiek nadat hij de talentenjacht Star Search won.

Afgeleide namen: Bradd

Geboortekaartjes met de naam Brad

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Brad. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Brad of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Brad kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Brad of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455