Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Yoni

Geslacht: Mannelijk/Vrouwelijk

Oorsprong: Hebreeuws

Betekenis Yoni: Yoni is waarschijnlijk een van Johannes, met las betekenis "Jahew is genadig".

Bekende naamdragers

Yoni Buyens (1988) is een Belgische voetballer die in 1999 begon te spelen als middenvelder bij Lierse. In 2006 werd hij overgeheveld naar de A-kern van de Kempense club. Vanaf 2009 speelt hij bij KV Mechelen.

Afgeleide namen: Jan, Jana, Jane, Janeke, Janie, Janiek, Janis, Janje, Janke, Janne, Jannes, Jantje, Johan, Johannes, Yanni, Yonas, Yones

Geboortekaartjes met de naam Yoni

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Yoni. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Yoni of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Yoni kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Yoni of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

jeroen   21 Nov 2012
bij mijn in de klas zit een yoni en da is een lekker ding.

kim   29 Jul 2012
Haha... mijn hond heet Yoni.

Yoni   02 Feb 2012
Ik heet zelf Yoni en ben blij met mijn naam. Waarom ? Het komt niet zo vaak voor en het is iets specialer ! Wel één minpuntje : het betekend ook iets vies ..

Yoni   13 Nov 2011
Je kan het mooi schrijven, het klinkt goed in onze Nederlandse taal, mensen leren het rap aan, & het komt niet veel voor (l)

yonie   06 Sep 2011
yonie is een super leuke naam en niet alle yonies zijn vervelend...

jarne    04 Sep 2011
mijn zus heet Yoni en ze is heel vervelend !!!!!!!!!!!!!!!


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455