Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Witse

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Vlaams

Betekenis Witse: Witse is een naam die in Vlaanderen pas in 2003 gebruikt werd naar aanleiding van de uiterst populaire Vlaamse politiereeks Witse. De juiste bekenis van Witse is onbekend, maar een verwante naam Witske betekent "woud".

Bekende naamdragers

Witse is een fictief personage van de gelijknamige Vlaamse politiereeks, geproduceerd door de VRT. Eigenlijk is Witse de achternaam van de commissaris en over zijn voornaam weten we niets, behalve dat deze begint met "W". Het programma Witse trekt gemiddeld zo'n 1.5 miljoen kijkers.Witse speelt de rol van commissaris van de federale recherche, moordsectie Halle. Hij is eigenzinnige en werkt zelf niet steeds volgens de wet.

Afgeleide namen: Witske, Witze

Geboortekaartjes met de naam Witse

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Witse. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Witse of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Witse kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Witse of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

MASSON JULES   22 Feb 2012
Witse is acteursnaam van "WALTER DAEMEN" jumabo@skynet.be

Witie   16 Oct 2010
Ik ben t volledig eens me "witte" in 1992 werd d mooiste naam ook al gebruikt

witte   05 Dec 2009
foempe joenge ! tis ni omda dee naam op tv komt dattem inees gebruikt werd é ! dervoor ok al NAH !


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455