Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Tygo

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Grieks

Betekenis Tygo: Tygo heeft als betekenis "geluk".

Bekende naamdragers

Tygo Gernandt (1974) is een Nederlandse acteur, die reeds op zijn twaalfde op televisie te zien was op een promotieclip om de Olympische Spelen naar Nederland te halen. In 1996 werd hij pas bekend voor zijn rol van Dennis Hulshof in de serie Fort Alpha. Daarna was hij te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden, 12 Steden, 13 Ongelukken en Voor Hete Vuren. In 2003 won Tygo een Gouden Kalf voor zijn rol van Maikel Verheije in de film Van God Los. Twee jaar later won hij opnieuw een Gouden Kalf, voor zijn bijrol in de film Het Schnitzelparadijs. Tygo heeft een relatie gehad met de actrice en model Anna Drijver en met de actrice Eva van de Wijdeven.

Afgeleide namen: Tigo, Tyche, Tycho, Tygho, Tygo

Geboortekaartjes met de naam Tygo

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Tygo. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Tygo of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Tygo kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Tygo of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455