Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Ties

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Hebreeuws

Betekenis Ties: Ties is afgeleid van Matthias en betekent "geschenk van God".

Bekende naamdragers

Ties Kruize (1952) is een voormalig Nederlandse tophockeyer, die totaal 202 interland speelde voor de nationale ploeg en 167 doelpunten scoorde. Met het Nederlands elftal werd hij wereldkampioen in 1973 en Europees kampioen in 1983. Ties is gehuwd met Jacqueline van Rongen en hebben samen drie kinderen: Marinke, Hidde Jan en Kikianne.

Ties Mellema (1976) is een Nederlands saxofonist. Ties speelt in het Amstel Quartet, dat hij in 1996 mede-oprichtte. Met dit kwartet won de Management Award en de Audience Award van de Concert Artists Guild Competition in Carnegie Hall, de Almere Kamermuziekprijs en de Anton Kersjes-prijs.

Afgeleide namen: Thijs, Tis, Tijs

Geboortekaartjes met de naam Ties

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Ties. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Ties of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Ties kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Ties of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455