Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Tiago

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Spaans

Betekenis Tiago: Tiago is een variant van Diego, een Spaanse vorm van Jacob met als letterlijke betekenis "hij die de hiel greep".

Bekende naamdragers

Tiago Silva dos Santos (1979) is een profvoetballer die zowel de Braziliaanse als Bulgaarse nationaliteit bezit. Vanaf 2007 speelt Tiago voor de Belgische club KRC Genk. Daarvoor speelde hij bij Palmeiras, AEK Athene, Liteks Lovetsj en CSKA Sofia.

Tiago Monteiro (1976) is een Portugees Formule 1-coureur, die in 2005 reed voor het Jordan team. In 1998 debuteerde hij in het Franse Formule 3 kampioenschap en werd 12e in het algemeen klassement. Hiervoor kreeg Tiago de prijs van beginner van het jaar. In 2005 werd hij derde in de Formule 1 race in Indianapolis.

Afgeleide namen: Diego, Tigo

Geboortekaartjes met de naam Tiago

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Tiago. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Tiago of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Tiago kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Tiago of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

tiago   14 Apr 2014
leuke voornaam en spaans


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455