Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Thierry

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Germaans

Betekenis Thierry: Thierry is een typisch Frans naam die afgeleid is van Diederik en "machtige onder het volk" of "vorst" betekent.

Afgeleide namen: Diederik, Diederik, Diek, Dietrich, Dirk, Terri, Terrey, Terry

Geboortekaartjes met de naam Thierry

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Thierry. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Thierry of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Thierry kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Thierry of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

Thierry   27 Feb 2011
Ik ben trots dat ik deze naam draag en waarschijnlijk nog het enige meisje in NL ben met deze mooie naam!!!!

Thierry   28 Aug 2009
I Am Proud Of The Name Thierry Groetjes Thierry

thierry   28 May 2009
ik heet wel zo

Terry   27 Mar 2009
ik heet Terry en geen Thierry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455