Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Teun

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Latijns

Betekenis Teun: De jongensnaam Teun is afgeleid van Antonius, de naam van een Romeins geslacht. Maar de juiste betekenis van deze naam is niet gekend.

Bekende naamdragers

Teun Kuilboer (1982) is een Nederlandse acteur. In 2002 speelde Teun in de film Volle Maan. Daarna was hij te zien in Meiden van De Wit. In 2003 had Teun een korte relatie met Katja Schuurman.

Teun Sprong (1889-1971) was een Nederlandse atleet, die gespecialiseerd was op de lange afstand. Teun werd in 1924 en 1925 Nederland kampioen op de 25 km en nam tweemaal deel aan de Olympische Spelen.

Afgeleide namen: Teunis, Teuntje, Tonia, Tony, Toon

Geboortekaartjes met de naam Teun

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Teun. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Teun of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Teun kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Teun of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455