Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Tatum

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Engels

Betekenis Tatum: Tatum is een Engelse meisjesnaam, met als betekenis "de vreugdevolle" of "de onbezorgde".

Bekende naamdragers

Tatum Dagelet (1975) is een Nederlandse actrice en presentatrice. Tatum werd bekend voor haar rollen in de series Fort Alpha en We Zijn Weer Thuis. In 1997 en 1998 presenteerde Tatum samen met Jennifer bij SBS 6 het programma Brutale Meiden.

Tatum O'Neal (1963) is een Amerikaans actrice die vooral bekend als kindsterretje in de jaren zeventig. Tatum is tot op de dag van vandaag de jongste winnaar van een Academy Award in competitie. Toen ze negen jaar oud was maakte ze haar filmdebuut in Paper Moon. De film The Bad News Bears uit 1976, waarin Tatum de rol speelt van een honkbalspeelster, was een enorm succes en bracht heer veel geld op. In 1986 huwde ze met de bekende tennisster John McEnroe, waardoor ze terug in de belangstelling kwam.

Afgeleide namen: Tam, Tate, Tatie, Tati

Geboortekaartjes met de naam Tatum

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Tatum. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Tatum of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Tatum kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Tatum of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

Petra   30 Jan 2014
Mijn dochtertje heet Tatum en ze is inderdaad een vreugdebrenger en onbezorgd, grappig dat een naam zo bij iemand kan passen.

tatum   21 Apr 2010
ik heet Tatum. en ik wistniet dat dit het betekenden. maar in romen is Tatum regen!!!


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455