Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Sylvie

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Latijns

Betekenis Sylvie: Sylvana is een Latijnse meisjesnaam met als betekenis "heerser van het bos". De betekenis van de naam is `van het bos`.

Bekende naamdragers

Sylvie van der Vaart (1978) is een Nederlands presentatrice, actrice en model. In 1999 brak Sylvie door als presentatrice bij Fox Kids. Sylvie werd vooral bekend voor haar rol van de sexy bardame Ice in de populaire serie Costa!. In 2002 was ze ook te zien in de serie Goede Tijden, Slechte Tijden. In hetzelfde jaar werd ze uitgeroepen tot TV-babe van het jaar en een jaar later riep mannenblad FHM haar uit tot meest sexy vrouw. In 2007 stond Sylvie op de cover van de kledingcatalogus Otto.

Sylvie De Caluwe (1986) is een Belgisch model en televisiepresentatrice. Foto's van haar verschenen in P-Magazine, Ché en Maxim. Sylvie werd het belspelmeisje op VT4 en VIJFtv. In 2007 werd Sylvie presentatrice van het programma Gunk Tv op jongerenzender TMF. Sinds 2008 is Sylvie onder de naam Lani zangeres bij de meidengroep Popz.

Afgeleide namen: Silvana, Sylva, Sylvana, Sylvania, Sylvia, Sylvina, Sylviana, Sylvanna

Geboortekaartjes met de naam Sylvie

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Sylvie. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Sylvie of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Sylvie kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Sylvie of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

Sylviekurvers    03 Dec 2019
Goed


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455