Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Steffi

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Grieks

Betekenis Steffi: De meisjesnaam Steffi is afkomstig van het Griekse Stephanos, met als betekenis "de gekranste" of "de winnaar".

Bekende naamdragers

Steffi Graf (1969) is een Duitse proftennisster, geboren als Stefanie Maria Graf. Steffi was proftennisster van 1982 tot 1999. Steffi won 22 keer een grandslamtoernooi. In 1988 won ze een gouden medaille bij de Olympische Zomerspelen in Seoel. Steffi stond in totaal 377 weken nummer één op de wereldranglijst.

Steffi Nerius (1972) is een Duitse speerwerpster. Ze werd wereldkampioene (2009) en vijf keer Duits kampioene op deze discipline. In totaal nam ze viermaal deel aan de Olympische Spelen. Steffi won een zilveren medaille op de Olympische Spelen van 2004 in Athene.

Afgeleide namen: Steef, Steefje, Stef, Stefan, Stefana, Stefanus, Steffen, Steffert, Stephaan, Stephane, Steve, Steven

Geboortekaartjes met de naam Steffi

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Steffi. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Steffi of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Steffi kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Steffi of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

steffi   24 Sep 2017
hele mooie naam.lol


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455