Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Stacy

Geslacht: Mannelijk/Vrouwelijk

Oorsprong: Engels

Betekenis Stacy: De naam Stacey is waarschijnlijk een verkorting van Anastasia, met als betekenis "wederopstanding".

Bekende naamdragers

Stacy Keach (1941) is een Amerikaanse acteur die bekend is voor zijn dramatische rollen. Stacy maakte zijn filmdebuut met zijn rol als Buffalo Bill in Indians. Stacy is vooral bekend als Cameron Alexander in de film American History X en als de gevangenisdirecteur in Prison Break. Daarnaast is hij te zien in de televisieserie Mickey Spillane's Mike Hammer, Private Eye en is hij actief bij National Geographic. Stacy moest enkele maanden in een Britse gevangenis doorbrengen wegens drugssmokkel.

Afgeleide namen: Stacey, Stacie

Geboortekaartjes met de naam Stacy

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Stacy. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Stacy of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Stacy kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Stacy of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455