Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Sinem

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Arabisch

Betekenis Sinem: De meisjesnaam Sinem betekent "diep vanuit mijn hart".

Geboortekaartjes met de naam Sinem

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Sinem. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Sinem of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Sinem kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Sinem of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

Sinemm   28 Jan 2018
Mijn naam is echt wel mooi er zijn er niet veel maar het klinkt mooi dus euhm mense als jullie kind een meisje word doe het sinemm????????????

Sinem   25 Feb 2017
Naam sinem komt helaas niet in de Koran voor , dat zag ik op een turkse site 🙁

Sinem   13 Feb 2015
Ik vind mijn naam leuk staan bij mij en me broer heeft mijn naam gevonden en toe n noemden ze me sinem ben super blij met mijn naam!!

sinem   19 Nov 2012
wat voor naam is dat?

Sinem   23 May 2012
Sinem is een naam dat niet zo vaak voorkomt als andere turkse namen. Zolang het maar een mooi betekenis heeft en in de koran voorkomt Elke naam heeft zo een eigenschap...

Sinem   09 Jan 2012
ama naturlich ish sinem allermooiste naam van die hele wereldd...

Sinem Laz    22 Sep 2011
Sinem is gewoon typisch een turkse naam ! Ik vind mijn naam ook heel leuk om aan te horen, Ben blij met mijn naam. Gelukkig heet ik zo. Ouders die een naam voor zijn dochter zoeken, ik raad Sinem aan en voor jongens sinan ! Vriendelijke Groet Sinem Laz .


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455