Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Silvan

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Latijns

Betekenis Silvan: De jongensnaam Silvan is een verkorting van de Latijnse naam Silvanus, met als betekenis "woud".

Bekende naamdragers

Silvan Stoet (1975) is een Nederlands radio-dj en stemacteur. Silvan begon met presenteren van diverse jongerenrogramma's toen hij veertien was. Van 1998 tot 2004 werkt Silvan als dj bij de radiozender City FM. Daarnaast werkte Silvan freelance voor SBS 6 en presenteerde hij mee met het TV-programma van Manon Thomas: Welkom Wehkamp. Sinds 2004 is hij werkzaam bij Radio Veronica.

Silvan Shalom (1958) is een Israëlisch politicus die minister van Financiën was van 2001 tot 2003 in het Kabinet Sharon. Van 2003 tot 2006 was Silvan minister van Buitenlandse Zaken. Silvan is getrouwd met Judy Shalom Nir-Mozes, een bekende presentatrice op de Israëlische televisie.

Afgeleide namen: Silas, Silvano, Silvanus, Silvester, Silvio, Sylvain, Sylvan

Geboortekaartjes met de naam Silvan

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Silvan. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Silvan of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Silvan kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Silvan of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455