Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Sienna

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Italiaans

Betekenis Sienna: Sienna betekent "meisje met roodbruin haar".

Bekende naamdragers

Sienna Miller (1981) is een Amerikaanse actrice en model. In 2004 werd ze ontdekt als model na haar verschijning op het Glastonbury Festival. Sienna werkt als model voor Pepe Jeans. Vanaf 2001 begon ze ook te acteren in televisieseries, zoals Keen Eddie, en films, zoals de remake van Alfie, Layer Cake, Casanova en Factory Girl. Sienna Miller steunt actief het onderzoek naar borstkanker.

Afgeleide namen: Siena

Geboortekaartjes met de naam Sienna

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Sienna. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Sienna of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Sienna kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Sienna of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

Moti   16 Aug 2011
Mijn dochter heet Sienna, en in Nederland schijnt het heel lastig te zijn om Si-enna uit te spreken.... genoeg idioten die er Sjennah van maken.

moguvo   26 Apr 2010
Mooie, vrouwelijke, lieve naam!!!


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455