Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Sien

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong:

Betekenis Sien: Omdat de meisjesnaam Sien zo kort is kan het verschillende oorsprongen hebben. Sien kan een verkorting zijn van bv. Francina ("inwoner van Frankrijk"), Josina ("Jahweh geve vermeerdering") of Gesina ("speer").

Bekende naamdragers

Sien Diels (1947) is een Vlaamse actrice die in heel wat Vlaamse televisieseries acteerde zoals Sesamstraat, Thuis, Witse, F.C. De Kampioenen en Spoed.

Sien Eggers (1951) is eveneens een Vlaamse actrice. Ze acteert in theater en speelt vooral kleinere rollen en gastrollen in vele Vlaamse televisieseries. In Het Eiland speelde Sien Eggers de rol van Lydia Protut.

Afgeleide namen: Cis, Ciske, Franciscus, Fran├žois, Siena, Siene, Sieneke, Sienetje, Sienie, Sienke, Sientje, Suske

Geboortekaartjes met de naam Sien

Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Sien of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!

geboortekaartje sienReacties

Reacties in verband met de voornaam Sien kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Sien of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

Sien   16 May 2019
Zaaaaalige naam!!! ????????????????

sien    14 Jun 2014
Echt eh! Prachtige naam! Sien xx

sien   07 Jun 2011
coole naam e

Sien ofz?   07 Nov 2009
WAUWW WAT EEN SEXY NAAM!


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455