Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Siemen

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Hebreeuws

Betekenis Siemen: De jongensnaam Siemen is afgeleid van het Hebreeuwse Simeon dat "de verhoorde" betekent.

Bekende naamdragers

Siemen Korff (1982) is een Nederlands honkballer die sinds 2007 speelde voor het eerste team van HCAW in de hoofdklasse en zijn positie is buitenvelder. HCAW staat voor Honkbalclub Allen Weerbaar en is een van de grootste honk- en softbalverenigingen van Nederland.

Afgeleide namen: Siem, Siem, Siemon, Simeon, Simon, Simone, Symen, Simonia, Simonette

Geboortekaartjes met de naam Siemen

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Siemen. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Siemen of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Siemen kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Siemen of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

paulien   10 Jul 2017
Idd, als zakenman in een internationaal bedrijf en je stelt je voor als Siemen x. Ongelooflijk dat ouders hier niet bij stilstaan als ze hun kind een naam voor het leven geven.

phillipe   22 Feb 2017
Inderdaad even vertalen sat de wereldtaal Engels voordat je je kind een naam geeft. Begrijp sommige naamkeuzes niet, waaronder deze...

Janne   10 Apr 2016
Hopelijk zal iemand met deze naam nooit in de zakenwereld terecht komen. Want ik t Engels....Denken ouders dan niet even na bij de naamkeuze v hun zoon?


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455