Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Scott

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Engels

Betekenis Scott: Scott is een oude Engelse naam, met als betekenis "Schot", inwoner van Schotland.

Bekende naamdragers

Scott Rechsteiner (1962), beter bekend als Scott Steiner, is een Amerikaans professioneel worstelaar die actief was in de National Wrestling Alliance, World Championship Wrestling, World Wrestling Federation en Total Nonstop Action Wrestling. Scott won samen met zijn oudere broer Robert als tag team verschillende titels.

Scott Weiland (1967-2015) was een Amerikaanse rockzanger van de bands Stone Temple Pilots en Velvet Revolver. In 1987 richtte Scott met Robert DeLeo de band Stone Temple Pilots. Deze band werd een van de bekendste grungebands van de jaren negentig. In 2003 werd hij zanger van de band Velvet Revolver. In de videoclip van het nummer Fall To Pieces werd verwezen naar het drugsverleden van Scott. In 2015 werd hij tijdens een tour met zijn nieuwe band The Wildabouts dood aangetroffen in de tourbus.

Afgeleide namen: Scot, Scottie

Geboortekaartjes met de naam Scott

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Scott. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Scott of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Scott kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Scott of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455