Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Sami

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Hebreeuws

Betekenis Sami: De jongensnaam Sami is een Finse variant van Samuel, met als betekenis "de naam is God". Sami is ook een Arabisch naam met als betekenis "de verhevene".

Bekende naamdragers

Sami Wolking, bekend als Magnum, was de basgitarist van de Finse metalband Lordi van1999 tot 2002. Sami is het meest mysterieuze lid van Lordi en er is weinig over hem bekend. Sami speellde slechts mee in één videoclip.

Afgeleide namen: Sam, Samia, Samuel, Samuela, Samuella, Samel, Samme, Sammie, Sammy, Samson, Samy

Geboortekaartjes met de naam Sami

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Sami. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Sami of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Sami kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Sami of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

Marja    16 Jun 2019
Sami mijn liefste zoon. Geboren in 1993. Nederlandse mama en Marokkaanse papa.

sara   30 May 2014
hoi hoe gaat met jou

sami   02 Oct 2012
lela groet kadiza

sara   21 Aug 2012
lela groet

Lula   18 Jul 2012
Raas XD

Lula   18 Jul 2012
Sara groet

sami   30 Nov 2011
mijn lieve mooie zoon heb ik zo genoemt ik ben super blij en trots op hem... ik hou van hem van de aarde naar de maan en dan naar de zon en terug naar de aarde..

SAMI    05 Dec 2010
IK BEN HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL BLIJ


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455