Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Rosanne

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Latijns

Betekenis Rosanne: De meisjesnaam Rosanne bestaat uit "Roos" en "Anna". Roos heeft natuurlijk betrekking op een bloem, terwijl Anna "de lieflijke" betekent.

Bekende naamdragers

Rosanne Philippens (1986) is een Nederlands violiste.Rosanne begon reeds op 3 jarige leeftijd viool te spelen. Al heel jong was speelde ze in kamermuziekensembles, zoals de Fancy Fiddlers. Rosanne maakt deel uit van het Allegra kwartet en is ook actief als soliste met orkest. In 2009 won ze de eerste prijs tijdens het Nationaal Vioolconcours Oskar Back.

Afgeleide namen: Rosanna, Rozanna, Rozanne

Geboortekaartjes met de naam Rosanne

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Rosanne. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Rosanne of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Rosanne kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Rosanne of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455