Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Rihanna

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Hebreeuws

Betekenis Rihanna: Rihanna is afgeleid van Maria, met als mogelijke betekenis "droefheid" of is een variant van Ryan, met als betekenis "koningin" of "godheid".

Bekende naamdragers

Rihanna (1988) is de artiestennaam van Robyn Rihanna Fenty, een populaire R&B-zangeres, die in 2005 wereldwijd doorbrak met haar nummer Pon De Replay. De single Umbrella uit haar derde album Good Girl Gone Bad werd in 2007 een nummer-1 hit in Belgiƫ. In 2007 was Rihanne te zien in de Heineken Music Hall (Nederland) en Vorst Nationaal (Belgiƫ). Rihanna speelde ook mee in de Amerikaanse komedie Bring It On: All or Nothing. In 2007 won ze een Grammy Award voor Best R&B Song en Best Rap/Sung Collaboration.

Afgeleide namen: Reanne, Ria, Riana, Rianna, Rianne, Rihana, Rihane, Ryanne, Roanne

Geboortekaartjes met de naam Rihanna

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Rihanna. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Rihanna of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Rihanna kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Rihanna of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

kihadija   02 Apr 2013
schitterende naam


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455