Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Rianne

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Hebreeuws

Betekenis Rianne: Rianne is afgeleid van Maria, met als mogelijke betekenis "droefheid" of is een variant van Ryan, met als betekenis "koningin" of "godheid".

Bekende naamdragers

Rianne ten Haken (1986) is een Nederlands model. In 2001 won Rianne de Elite Model Look wedstrijd. Rianne stond op de cover van de Duitse als de Italiaanse Vogue en het Italiaanse Numéro. Verder was ze te zien in shows van Versace en Fornarina en is momenteel het gezicht van Armani Exchange.

Rianne Donders (1960) is een Nederlandse politica voor het CDA. In 2004 werd Rianne benoemd tot burgemeester van Geldrop-Mierlo. Van 2007 tot 2009 was ze voorzitster van het CDA-Vrouwenberaad.

Afgeleide namen: Reanne, Ria, Riana, Rianna, Ryanne, Roanne

Geboortekaartjes met de naam Rianne

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Rianne. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Rianne of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Rianne kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Rianne of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

M Rutte   02 May 2014
Mijn oudste dochter heet Rianne en is van 1994 ik heb altijd leuke reactie's op deze naam gekregen en zelf is ze er ook blij mee. En ik vind het nog steeds een hele mooie naam.

djenna   02 May 2014
mijn zus heet rianne en ze is geweldig ik hou van die naam!

Rianne   29 Jul 2013
Ik heet Rianne


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455