Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Randy

Geslacht: Mannelijk/Vrouwelijk

Oorsprong: Germaans

Betekenis Randy: Randy is een Engelse variant van Randolf, met als betekenis "schild van een wolf". Randy is ook een Engels woord, met als betekenis "verliefd".

Bekende naamdragers

Randy Orton (1980), beter bekend als The Viper, is een Amerikaans professioneel worstelaar die actief is in de World Wrestling Entertainment op WWE Raw. Randy was lid van The Legacy. Ook zijn grootvader en vader waren professioneel worstelaars.

Randy Crawford (1952) is een Amerikaanse zangeres die in 1979 bekend werd toen ze mee mocht zingen op de titelsong van het album Street Life van The Crusaders. Bij ons is Randy bekend voor haar nummer 1-hit One Day I'll Fly Away.

Afgeleide namen: Randey, Randi, Randie

Geboortekaartjes met de naam Randy

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Randy. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Randy of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Randy kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Randy of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455