Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Peaches

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Engels

Betekenis Peaches: Peaches is een Engelse naam met als letterlijke betekenis perzik.

Bekende naamdragers

Peaches Geldof (1989-2014), was de dochter van Ierse zanger Bob Geldof en presentatrice Paula Yates. Ze was een journaliste, presentatrice en model. Peaches was vooral een grote ster in het Verenigd Koninkrijk. Ze begon haar mediacarrière op 15-jarige leeftijd toen ze een column begon te schrijven voor Elle Girl. Peaches presenteerde ook een aantal documentaires en shows. In 2007 maakte Geldof haar debuut als model voor PPQ bij de London Fashion Week en werd ze ook het gezicht van het Australische vrouwenmodebedrijf Dotti. Ze was getrouwd met muzikant Thomas Cohen., met wie ze twee zoontjes had: Astala en Phaedra. Peaches stierf onverwacht op 25 jarige leeftijd.

Afgeleide namen: Peach, Peachy

Geboortekaartjes met de naam Peaches

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Peaches. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Peaches of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Peaches kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Peaches of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

Wim   08 Apr 2014
Sappige naam!


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455