Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Nolan

Geslacht: Mannelijk/Vrouwelijk

Oorsprong: Iers

Betekenis Nolan : Nolan is een verkorting van Nuallan, met als betekenis "kampioen".

Bekende naamdragers

Nolan Bushnell (1943) is medeoprichter van het Amerikaanse computerhardware- en softwarebedrijf Atari. Noaln wordt ook beschouwd als de geestelijke vader van de videospelindustrie. Samen met Ted Dabney bouwde hij zijn eerste videokast met daarop Computer Space. Op 1972 richtte hij samen met Dabney het legendarische bedrijf Atari op en produceerden het videokastspel Pong. Nolan heeft een ster op de Walk of Game, als erkenning van zijn prestaties op het gebied van computerspellen.

Afgeleide namen: Noland, Nolin, Nollan

Geboortekaartjes met de naam Nolan

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Nolan . Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Nolan of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Nolan kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Nolan of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455