Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Natasja

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Russisch

Betekenis Natasja: De meisjesnaam Nathasja is een Russische variant van Natalia, met als betekenis "geboortedag".

Bekende naamdragers

Natasja Froger (1965) is een Nederlandse tv-presentatrice en vrouw van zanger René Froger. Sinds 2006 presenteert Natasja bij SBS 6 het programma Hart In Aktie. In 2008 presenteerde Natasja op de show Kinderen Zingen Met Sterren.

Natasja Zvereva is een voormalig professioneel tennisster uit Wit-Rusland, die gespecialiseerd is in dubbeltoernooien. In het enkelspel verloor ze de finale van Roland Garros in 1988 van Steffi Graf. Op de Olympisch Spelen van 1992 won ze brons in Barcelona op het dubbeltoernooi.

Afgeleide namen: Natali, Natalia, Natalie, Natalija, Natascha, Natasha, Nathalia, Nathalie, Nathaly, Nathania, Nathanja

Geboortekaartjes met de naam Natasja

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Natasja. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Natasja of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Natasja kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Natasja of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

Brampa   25 Apr 2011
(Na)Tasja heeft mij totaal betoverd! Ze heeft een prachtige naam, maar neem het van mij aan: het is een pracht van een meisje ook!!!


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455