Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Nassim

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Arabisch

Betekenis Nassim: Nassim is een Arabische jongensnaam, met als betekenis "bries".

Bekende naamdragers

Nassim Nicholas Taleb (1960) is een Amerikaans auteur en wetenschapper. De boeken van Nassim zijn filosofisch en gaan over de invloed van geluk en toeval in het algemeen en in de derivatenhandel in het bijzonder.

Nassim Akrour (1974) is een Algerijnse voetballer die vooral speelt als aanvaller. Sinds 2004 speelt Nassim voor de Franse eersteklasser Grenoble Foot. Ook speelde hij Daarvoor speelde hij onder meer voor FC Istres en Troyes AC. Als aanvaller voor Algerijnse nationale ploeg kon Nassim zes doelpunten scoren.

Afgeleide namen: Nasim, Nasime

Geboortekaartjes met de naam Nassim

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Nassim. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Nassim of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Nassim kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Nassim of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

Nassim   29 Jan 2013
haha dus zo heet ik

Nassim   28 Oct 2012
dat betek ik dus

nassim    03 Nov 2011
hahahhahahahahhah grapig


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455