Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Mounir

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Arabisch

Betekenis Mounir: Mounir is een variant van Munir, met als betekenis "de schitterende".

Bekende naamdragers

Mounir El Hamdaoui (1984) is een Nederlands profvoetballer van Marokkaanse afkomst die bij voorkeur in de spits speelt. Mounir tekende in 2010 een vierjarig contract bij AFC Ajax, dat hem overnam van AZ Alkmaar. Darvoor speelde hij bij Willem II, Tottenham Hotspur, Derby County en Excelsior.

Mounir Biyadat (1983) is een Nederlands voetballer. Anno 2010 is Mounir een middenvelder in het eerste team van amateurvereniging Blauw Geel '38. Hij heeft ook enkele jaren als prof gespeeld bij FC Den Bosch, FC Dordrecht en FC Emmen.

Afgeleide namen: Munir

Geboortekaartjes met de naam Mounir

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Mounir. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Mounir of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Mounir kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Mounir of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

Munir   18 May 2012
Haha is mijn naam


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455