Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Mitchel

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Hebreeuws

Betekenis Mitchel: Mitchel is afgeleid van Michael, een Hebreeuwse naam met als letterlijke betekenis "wie is God".

Bekende naamdragers

Mitchel Musso (1991) is een Amerikaans acteur en zanger. Mitchel debuteerde in 2002 als auteur. Hij is vooral bekend als acteur bij films van Disney Channel. Zo was hij in 2005 te zien in de Life Is Ruff en in 2006 kreeg hij een rol in de populaire serie Hannah Montana. In 2009 bracht Mitchel zijn eerste album uit.

Mitchel Steenman (1984) is een Nederlandse roeier die meerdere nationale titels won en werd wereldkampioen werd bij de neo-senioren. Mitchel vertegenwoordigde Nederland eenmaal op de Olympische Spelen, maar kon geen medailles winnen. won bij die gelegenheid geen medailles.

Afgeleide namen: Mitch, Mitchell, Mitchill, Mytch

Geboortekaartjes met de naam Mitchel

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Mitchel. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Mitchel of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!



Reacties

Reacties in verband met de voornaam Mitchel kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Mitchel of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455