Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Mick

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Hebreeuws

Betekenis Mick: Mick is een Hebreeuwse naam met als letterlijke betekenis "wie is God".

Bekende naamdragers

Mick Jagger (1943) is een Britse rockmuzikant, vooral bekend als zanger van de Rolling Stones. In1963 richtte Mick samen met Keith Richards, een vroegere schoolvriend, Brian Jones en Charlie Watts, de groep op. Mick had ook een solocarrière, dat net zo succesvol was als de Rolling Stones. In 2003 werd Mick geridderd door de Britse koningin Elizabeth voor zijn diensten aan de muziek. Mick heeft verschillende relaties gehad, o.a. met Carla Bruni, de latere vrouw van de Franse president Nicolas Sarkozy, Jerry Hall, Bianca Pérez-Mora Macías en L'Wren Scott . Mick heeft 7 kinderen: Karis, Jade, Elizabeth Scarlett, James Leroy Augustine, Georgia May Ayeesha, Gabriel Luke Beauregard en Lucas.

Mick Fleetwood (1947) is een Britse rockmuzikant, die bekend is als oprichter en drummer van de band Fleetwood Mac. Samen met Peter Green richtte Mick de Fleetwood Mac op, met als andere leden Jeremy Spencer en Bob Brunning.

Afgeleide namen: Chiel, Mechiel, Michael, Michaël, Michaell, Michaela, Michele, Michiel, Mik, Mikail, Mike, Mikel, Mikey

Geboortekaartjes met de naam Mick

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Mick. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Mick of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Mick kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Mick of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

Mick   20 Aug 2010
Dugtige naam


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455