Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Michel

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Hebreeuws

Betekenis Michel: Michel is een Hebreeuwse naam met als letterlijke betekenis "wie is God".

Bekende naamdragers

Michel Daerden (1949) is een Waals politicus van de PS. Michel werd in 2009. In 2006 werd Michel internationaal bekend door de filmpjes op Youtube, waarbij hij de indruk geeft dronken te zijn.

Michel Follet (1959) is een Vlaams radio- en tv-presentator. In 1989 won Michel de Prijs van de Radiokritiek voor Dag En Dauw. In 1992 was hij medeoprichter van Radio Donna waar hij gedurende 8 jaar de ochtendshow Jabbedabbedoe presenteerde. Voor de Vlaamse televisie presenteerde Michel Cinemanie, Rigoletto, de populaire jeugdquiz Schoolslag, het zondagmiddagmagazine De Zondagsvriend en de Hitkwis.

Afgeleide namen: Chiel, Mechiel, Michael, Michaƫl, Michaell, Michaela, Michele, Michiel, Mick, Mik, Mikail, Mike, Mikel, Mikey

Geboortekaartjes met de naam Michel

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Michel. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Michel of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Michel kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Michel of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455