Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Marlon

Geslacht: Mannelijk/Vrouwelijk

Oorsprong: Engels

Betekenis Marlon: Marlon is waarschijnlijk een variant van Merlin, met als betekenis "zeefort".

Bekende naamdragers

Marlon Jackson (1957) is een Amerikaans zanger en danser. Marlon is een voormalig lid van de The Jackson 5 en is de oudere broer van Michael Jackson.

Marlon Wayans (1972) is een Amerikaanse komische acteur en regisseur. In 1995 kreeg Marlon samen met broer Shawn zijn eigen sitcom, The Wayans Bros. In 1996 speelde hij de hoofdrol in de film Don't Be A Menace To South Central While Drinking Your Juice In Yhe Hood. In 2000 speelde hij samen met Shawn in de succesvolle film Scary Movie. Verder is hij te zien in de films White Chicks en Little Man.

Afgeleide namen: Marlin, Marlo, Merle, Merlen, Merlijn, Merlyn

Geboortekaartjes met de naam Marlon

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Marlon. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Marlon of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Marlon kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Marlon of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

ezeltje   15 Oct 2011
hey ik ben tatiana en ben op marlon hij is super lelijk


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455