Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Marleen

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Hebreeuws

Betekenis Marleen: De meisjesnaam Marleen betekent letterlijk "vrouw uit Magdala".

Bekende naamdragers

Marleen van der Loo (1970) is een Nederlandse zangeres, danseres en actrice. Marleen is bekend door de vele rollen die zij in diverse musicals speelde. In 2007 nam Marleen deel aan AVRO programma Op zoek Naar Evita, waar gezocht werd naar een speler voor de hoofdrol in de musical Evita. Ze behaalde de vierde plaats.

Marleen Maes (1951) is een Vlaamse actrice die bekend is van haar rol als Gerda Suys in de VTM-soap Familie. Marleen speelde ook gastrollen in De Collega's, De Paradijsvogels, Postbus X, Thuis, Flikken, Wittekerke, Zone Stad en Spoed.

Afgeleide namen: Madalena, Maddie, Maddy, Medelein, Madeleine, Madeley, Madelon, Magdalena, Magdolien

Geboortekaartjes met de naam Marleen

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Marleen. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Marleen of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Marleen kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Marleen of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455