Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Maik

Geslacht: Mannelijk/Vrouwelijk

Oorsprong: Hebreeuws

Betekenis Maik: Maik is afgeleid van Michael, een Hebreeuwse naam met als letterlijke betekenis "wie is God".

Bekende naamdragers

Maik de Boer (1960) is een Nederlands stylist. Maik begon als stylist bij de het programma Zeg 'ns Aaa. Daarna was hij betrokken als stylist bij programma's waaronder Koffietijd, Vijf Uur Show, De Garage, Life & Cooking en Dancing with the Stars. Hij werkt ook als imago-stylist van bekende Nederlanders.

Maike Boerdam (1976) is een Nederlandse/Belgische actrice en musicalster. Maike werd bekend door haar rol als Betsy in de jeugdserie Big en Betsy. In 2002 ontving Maaike de Pall Mall Export Prijs voor haar artistieke verdiensten in het buitenland en haar unieke talent. In 2010 ontving ze de John Kraaijkamp Musical Award in de categorie Beste vrouwelijke bijrol in een grote productie voor haar rol in de musical Mary Popppins.

Afgeleide namen: Maike, Maikel, Maiken, Mechiel, Michaƫl, Michaell, Michaela, Mike

Geboortekaartjes met de naam Maik

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Maik. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Maik of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Maik kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Maik of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455