Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Magali

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Frans

Betekenis Magali: De oorsprong van Magali is onduidelijk. Mogelijk is Magali afgeleid Margaretha, dat "parel" betekent. De naam heeft wel bekendheid gekregen door een populair Provençaals volksliedje.

Bekende naamdragers

Magali Uytterhaegen (1954) is een Vlaamse actrice. Ze is vooral bekend voor haar rol als Ulle in De Paradijsvogels. In de Amerikaanse film The curiosity of Chance speelt Magali de rol van Vice Principal Ophelia Smelker. Daarnaast speelde ze bijrollen in verschillende films en televisieseries.

Magali Messmer (1971) is een Zwitsers triatlete die in 2000 tijdens de Olympische Spelen van Sydney brons won. In hetzelfde jaar werd Magali tweede op de Europees kampioenschappen Olympisch Afstand.

Afgeleide namen: Magaley, Magalie, Maggali

Geboortekaartjes met de naam Magali

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Magali. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Magali of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Magali kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Magali of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

magali   17 Dec 2012
om dat ik krullen heb en een nogal donker uiterlijk heb en dan nog de naam magali denken de mensen vaak dat ik van vreemde origine ben niet dus

magaLLY   07 Oct 2011
ik vind het niet leuk ! magally kan ook zo geschreven worden want mijn naam wordt zo geschreven !


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455