Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Lyam

Geslacht: Mannelijk

Oorsprong: Germaans

Betekenis Lyam: Lyam is afgeleid van het de Germaanse naam Wilhelm dat "beschermer" betekent.

Afgeleide namen: Liam; Wil, Wille, Willie, Willy, William, Wilma

Geboortekaartjes met de naam Lyam

Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Lyam of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!

geboortekaartje lyamReacties

Reacties in verband met de voornaam Lyam kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Lyam of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

Lyam    22 Sep 2015
De betekenis van Lyam zijn naam is voor mij echte waarheid want hij heeft mij beschermt toen ik op 10 weken zwangerschap van hem een zwaar auto ongeval heb gehad. Er is namelijk een vrachtwagen tegen 70 km/u op mijn auto ingereden toen ik voor het rode licht stond. Hij heeft mij dus beschermt tijdens het ongeval want mijn nek was gebroken en toch ben ik volledig gerevalideerd en is Lyam een gezonde jongen die geboren is op 4 september 2015!

sofie   19 Jan 2014
inderdaad Lyam de beschermer!!! onze grote jongen intussen al 6jaar geboren op 04 09 07 waar wij zeer trots op zijn dikke zoen mama papa en kleine broer kyan


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455