Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Logan

Geslacht: Mannelijk/Vrouwelijk

Oorsprong: Keltisch

Betekenis Logan: Logan is een Keltische voornaam, met als betekenis "holte". Deze naam werd populair door het personage Brooke Logan van de televisieserie The Bold And The Beautiful. Logan is hier wel een achternaam, maar in de serie werd ze steeds aangesproken als Logan.

Bekende naamdragers

Logan Lerman (1992) is een Amerikaans acteur die zijn debuut maakte in 2000 in de film The Patriot. Hij werd pas bekend voor zijn hoofdrol in de film A Painted House (2003), waarvoor hij eenYoung Artist Award ontving.

Logan Bailly (1985) is een Belgische voetballer, die als doelman speelt voor de Duitse club Borussia Mönchengladbach. Daarvoor speelde hij bij KRC Genk. Tijdens een wedstrijd tegen Club Brugge in botste Logan tegen Joseph Akpala en bleef 7 minuten bewusteloos. In 2009 maakte Logan zijn debuut bij de Rode Duivels tegen Turkije. In 2007 werd hij tot gouden stud verkozen door Studio 1.

Afgeleide namen: Logann

Geboortekaartjes met de naam Logan

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Logan. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Logan of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Logan kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Logan of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

Linda   13 Aug 2016
Toen mijn Logan geboren was 2011 (meid) was ze pas 16de Logan in nederland nu zijn het er meer

Logan    01 May 2014
Mn ouders hebben de naam uit de film X-men. Vind mn naam superstoer! En voor alle leeftijden!

logan   16 Mar 2013
ik vind mijn naam super


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455