Babynamen: betekenis, bekende naamdragers en top-10

Betekenis Lisanne

Geslacht: Vrouwelijk

Oorsprong: Hebreeuws

Betekenis Lisanne: Lisanne bestaat uit Lisa, met als betekenis "op God is mijn getuigenis" en Anne, met als betekenis "de lieflijke.

Bekende naamdragers

Lisanne Soeterbroek (1984) is een Nederlandse violiste.Lisanne begon reeds op vijfjarige leeftijd met vioolspelen. Tijdens de wintertournee 2002-2003 was Lisanne concertmeester van het Nationaal Jeugdorkest en sinds 2009 is ze aanvoerder van de tweede violen van het Nederlands Kamerorkest. Lisanne won verschillende prijzen, waaronder het Prinses Christina Concours, het Davina van Wely Vioolconcours en het internationale vioolconcours Kloster Schontal in Duitsland.

Afgeleide namen: Lisa, Lise, Lissa, Lisse, Lyssa, Liza, Lizan, Lizanne, Lizanne, Lizzi, Lizzy

Geboortekaartjes met de naam Lisanne

We hebben nog geen geboortekaartjes van een baby met de naam Lisanne. Heb je nog een leuk geboortekaartje van een Lisanne of een andere naam, dan mag je deze scannen en ons emailen naar robin4@babynaam.info. Alvast bedankt!Reacties

Reacties in verband met de voornaam Lisanne kan je onderaan deze pagina invoeren. Bv. Heb je positieve of negatieve ervaring met de naam Lisanne of zijn er aspecten in verband met deze naam die andere ouders kunnen helpen bij de keuze van een babynaam. Hieronder vindt je reacties van bezoekers.

Lisanne   11 Sep 2012
ik moest informatie opzoeken om een signatuur van mijn naam te maken. Nu kan ik er een hartje bij tekenen omdat mijn naam Lieflijk betekent... dat ziet er wel leuk uit! weet iemand nog meer informatie van deze naam? gr.

inge   31 Jan 2012
INGE IS EEN SUPER NAAM

lisanne   09 Jan 2012
Prachtige naam......

Lisanne   22 Jan 2011
egt un suuuuper naam!


Geef jouw reactie:

Naam:
Reactie: 
Code: Vul deze code in: 3455